URGENT

600 noves places de zona blava a Blanes

Compartiu aquesta història

A partir d’aquest diumenge, Blanes amplia el nombre de zones blaves d’aparcament, passarà a tenir-ne un total de 1.900 places d’aquest tipus, on 600 d’aquestes places, són de nova creació. Les noves places de zona blava es troben situades en quatre zones de la vila de Blanes: l’accés a la cala Sant Francesc, el tram final de l’avinguda Vila de Madrid a partir del carrer Mercè Rodoreda, una part del passeig de Catalunya i el tram final del passeig de s’Abanell. L’alcalde de Blanes, Josep Marigó, recorda que hi han zones blaves on els veïns empadronats o qui tingui el seu domicili social a Blanes podran aparcar gratuïtament si tenen la credencial corresponent.

Les zones on es pot aparcar si es compta amb la identificació són l’avinguda Vila de Madrid i l’aparcament de l’esplanada de sorra del costat de l’antic pavelló municipal. La gestió del servei la farà durant cinc mesos l’empresa Aparcaments Costa Brava SL i reportarà 150.000 euros a les arques blanenques.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics