URGENT

Última sessió del DJazz

Compartiu aquesta història

Avui divendres es posa el punt i final a la 5a edició del DJazz, el cicle musical de referència de la nostra localitat. Un certament que enguany per primera vegada ha tingut 5 concerts, amb un cartell complet durant el mes de juny.Avui a partir de les 22:00 de la nit Susanna Sheiman, Ignasi Terraza seràn els encarregats de tancar el festival.

Els interessats poden adquirir les seves entrades al preu de 8€ anticipadament al MiD de les 16:00 a les 21:00 de la nit o mitja hora abans del concert en Casal de la Dona – Masia Can Florenci en el carrer Sindicat, lloc on es celebrarà el concert.  El sopar que es realitza just abans, ja té exhaurits els seus tickets. El programador del cicle ens explica que les sessions són ben acollides i el públic està responent molt bé.

Ja s’està pensant amb l’edició del any que ve, segons el mateix programador,on s’han iniciat converses de manera informal, amb artistes i músics per poder portar-los a PLF el pròxim any. El cicle musical rep el suport de l’Ajuntament, juntament amb el programa Desafinado d’aquesta emissora.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics