El mes de juny finalitza amb 27 aturats menys a PLF

Per 4r mes consecutiu el nombre de persones sense feina a la nostra localitat s’ha rebaixat. En concret el juny s’ha tancat seguint la mateixa tendència que el mes passat, per sota dels 800 aturats, amb un total de 770 persones sense feina el mes de juny a PLF. Això representa una rebaixa de 27 persones respecte les dades del mes de Maig. La xifra del mes de juny, de moment, és la més baixa del que portem d’any, i des de el març hi ha un descens de unes 140 persones que han trobat feina. A nivell comarcal, l’atur ha disminuït al voltant de un   miler de persones, representant una taxa del 16%. L’alt Maresme lidera aquesta petita recuperació coincidint amb l’època estival i l’arribada del turisme. Entre les poblacions PLF, Malgrat, Sta Susanna, Tordera i Pineda, la reducció de l’atur ja sumen 340 persones en total.

Malgrat lidera la davallada dels desocupats durant el juny amb 105 persones menys sense feina. Ara la localitat té 1562 desocupats.

Tordera té prop de 1700 persones sense feina, una 60a menys que el mes de maig, mentre que Sta. Susanna ha rebaixat en 23persones les seves llistes d’atur fins arribar a les 230.

Pineda segueix sent la població més castigada per l’atur. El municipi presenta la davallada més lleugera de la zona amb també 23 persones menys a les llistes de desocupats.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics