CIU de Malgrat demanarà en el ple tenir una base nàutica municipal

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’ajuntament de Malgrat de Mar convoca sessió ordinària per dijous amb 10 punts en l’ordre del dia, entre ells destaquen adhesió al Protocol General del Pla “Xarxa de Governs Locals 2012-2015”, la petició de VISOREN, SL, de pròrroga de la suspensió temporal i de mutu acord del contracte de concessió administrativa d’obra pública sobre la finca ubicada al carrer Roger de Flor cantonada amb carrer Isaac Albèniz, amb destí a la promoció i explotació d’habitatge dotacional públic, l’aprovació del Pla Local de Joventut 2012- 2016, i la ratificació inicial de l’expedient de modificació dels estatuts del Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme.

El grup municipal de Convergència i Unió a l’Ajuntament de Malgrat de Mar ha presentat una moció en què insta el Consistori, a crear una base nàutica municipal que potenciï l’esport i activitats nàutiques per tal d’impulsar el turisme al poble. Neus Serra portaveu de CIU a Malgrat, ens explica en que consisteix la moció.

La base nàutica segons el mateix grup municipal, fomentaria la cultura de platja i els esports nàutics, promouria l’aprenentatge de la pràctica d’activitats nàutiques i de la conducció de vaixells, prepararia els exàmens de titulacions nàutiques, i organitzaria travessies, pel que disposaria del material i les instal·lacions necessàries així com d’un equip professional. La portaveu del grup municipal de CIU a Malgrat ens remarca l’objectiu principal de la base i que es converteixi amb un element turístic de la població.

El ple de l’ajuntament de Malgrat de Mar del mes de juliol començarà a les 19:00 de la tarda a la sala de plens i finalitzarà amb el torn de precs i preguntes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics