Reunió informativa per preparar un nou pregó de Festa Major

 

Desprès de l’èxit i la bona acollida, com en edicions anteriors, i seguint la mateixa línia, el pregó de PLF d’aquest any, també tindrà el musical, com a gènere teatral protagonista, combinant música, cançons i ball.

El lipdub o el concurs de eurovisió de l’any passat, són exemples de la mostra de pregons que s’han realitzat a la nostra localitat. Aquest any, un musical relacionat amb el Cabaret, centrarà l’atenció del pregó 2012.

És per això, que ja comencen haver-hi els primers moviments de l’organització, el proper Dijous 12 de Juliol a l’edifici MiD, tindrà lloc la primera reunió informativa i els càstings per aquells actors, actrius i qualsevol persona que vulgui participar de l’activitat a les 20:00 de la tarda. Per més informació, podeu trobar el telèfon de contacte a la mateixa pàgina web de l’ajuntament de PLF, www.palafolls.cat

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics