URGENT

Una quinzena d’alumnes de l’Escola de Música de PLF actuaran en el festival de Porta Ferrada

Compartiu aquesta història

Aquest proper cap de setmana, una quinzena de músics que pertanyen a l’Escola de Musica de PLF, seran protagonistes en el festival de Porta Ferrada, que té lloc a Sant Feliu de Guíxols i que enguany celebra 50 anys.

Participaran amb l’orquestrada de les comarques gironines, tal i com ja van fer el mes de Març d’aquest any. Precisament al finalitzar aquella actuació, se’ls hi va donar una carta, comunicant-los de que estaven convocats per el festival.

Durant tot el cap de setmana, assajaran i prepararan el concert per Diumenge a la localitat del Baix Empordà. 250 infants i joves de l’edat compresa entre els 10 i els 16 anys de les comarques gironines i de PLF, formen aquesta gran orquestra simfònica sota la direcció de David Salleras.

L’orquestrada tindrà lloc a l’Espai del Port de Sant Feliu de Guíxols, dins del Festival de Porta Ferrada aquest Diumenge, a partir de les 20:00 i les entrades es poden adquirir al preu de 5 i 10€.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics