L’ajuntament de PLF rescindeix el contracte amb la constructora de la passera

Les obres de la passera que han d’unir el centre de PLF amb el barri de St. Lluís de manera peatonal, segueixen aturades. L’empresa encarregada de dur a terme la infraestructura, ha tingut nous problemes amb la administració, pel que ha decidit no seguir amb les obres. Per la seva banda, el govern local no podia fer efectiu els pagaments, per que no rebia la subvenció del PUOSC, i per això, va decidir trencar les relacions contractuals amb l’empresa tot i quedar poca obra per realitzar. Ara amb la subvenció rebuda, l’empresa constructora té problemes de impagaments i deutes amb la seguretat social i no podria fer front a les obres. L’alcalde de PLF Valentí Agustí va explicar en l’últim ple el que s’ha decidit fer a partir d’ara.

Agustí va remarcar que no es fàcil contractar, per tercera vegada, una nova empresa per acabar les obres, fruit de la  crisi econòmica i de les característiques necessàries, però que s’intentarà contractar-la abans del mes d’agost. Unes obres finals, que tindrien com a màxim una durada de dos mesos segons el mateix alcalde, i que caldria polir la fusta o pintar la estructura entre d’altres.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics