Projecte de reformes i millores en el pavelló poliesportiu de Malgrat

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La Diputació de Barcelona, a través de la Gerència de Serveis d’Esports, ha lliurat a l’Ajuntament de Malgrat de Mar el treball sobre la diagnosi de l’estructura vertical i horitzontal del pavelló poliesportiu municipal, situat a la avinguda Tarragona, considerant les demandes actuals i futures. S’han previst una seria de reformes com la substitució de la coberta actual feta amb plaques de fibrociment i s’han detallat i valorat econòmicament el reforç estructural i la solució de una nova coberta.

En el mateix treball, també s’ha estudiat una reforma del conjunt edificat de pavelló i piscina d’estiu. S’inclou la reforma per millorar l’accessibilitat i evacuació del pavelló i la reforma de sales i espais complementaris i auxiliars de pavelló i piscina d’estiu. Encara no s’ha determinat quan s’iniciaria el projecte.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics