URGENT

El Consell Comarcal del Maresme s’uneix a la Xarxa de Serveis Locals d’Habitatge

Compartiu aquesta història

El consell comarcal del maresme s’ha adherit a l’Oficina Comarcal d’Habitatge de la Xarxa de Serveis Locals de la Diputació, que permetrà al Consell, disposar de més recursos per millorar l’atenció a l’usuari, compartir experiències amb altres oficines locals i comarcals d’habitatge, participar en projectes i polítiques de coordinació interadministrativa i fer més eficaç la gestió interna.

El diputat d’Infraestructures, Urbanisme i Habitatge de la Diputació de Barcelona, Alberto Villagrasa, va mantenir una reunió amb el president del Consell Comarcal del Maresme, Miquel Àngel Martínez, amb el vicepresident segon, Diego Sánchez, i altres membres de l’equip de govern comarcal per avançar en la incorporació del Maresme a la Xarxa de Serveis Locals d’Habitatge de la Diputació, on ahir dimarts, el diputat Villagrasa, ja va lliurar l’escrit inicial, d’impuls dels tràmits d’adhesió del Consell Comarcal com a membre de la Xarxa en el president del mateix Consell.

La Xarxa es va crear el passat mes de febrer i incorpora diferents serveis locals i comarcals d’habitatge de la província.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics