Tot a punt per que es realitzi el sorteig dels pisos oficials a PLF

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Demà, l’auditori de l’escola de musica de PLF acollirà a partir de les 13:30, el sorteig dels habitatges de protecció oficial que s’han construït a la nostra localitat. Desprès d’allargar els terminis d’entrega per diferents motius, les persones agraciades, rebran les claus dels seus nous habitatges. Dolors Aguera, regidora de serveis socials de l’ajuntament de PLF, ens explica que els pisos són d’una 60a de metres quadrats, amb aparcament i traster.

La promoció consta en total de 38 pisos de lloguer de protecció oficial, just a l’entrada del municipi venint de Blanes, al costat de la biblioteca. D’aquests 38, 4 es queden per a la Fundació Aspronis per fer un projecte de pisos tutelats amb els seus usuaris. El preu de lloguer és d’uns 400€ mensuals, incloent-t’hi les despeses de comunitat. Segons la mateixa regidora en total hi han inscrites 38 persones de diferents col·lectius.

Durant tot el dia d’avui, des de l’Ajuntament s’anirà avisant a les persones interessades i inscrites per el sorteig de demà. Aguera recorda que quan finalitzi el sorteig, l’empresa constructora i gestora dels lloguers, és posarà amb contacte amb els nous inquilins per tal de formalitzar el contracte i verificar que compleixen els requisits necessaris.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics