Detingut un conductor desprès de donar-se a la fuga i xocar frontalment amb dos vehicles

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El fets van tenir lloc sobre les 13:00 del migdia de dimarts d’aquesta setmana, quan un agent motoritzat de la Policia Local de Blanes, va detectar un conductor que circulava sense el cinturó cordat. L’agent es va posar a l’alçada del vehicle, i li va indicar que s’aturés. El conductor va reduir la marxa del vehicle, però de sobte, va arrencar a gran velocitat, començant en aquell moment, una persecució entre l’infractor i l’agent. Circulant completament fora de control i posant en risc la resta de conductors, avançant la resta de vehicles pel  carril contrari, fent apartar els que circulaven de front, fins i tot, prenent rotondes en sentit contrari. L’agent del cos de la policia local de Blanes mentre realitzava el seguiment, va comunicar els fets a la resta de patrulles i es va sol·licitar recolzament a la Policia Local de Tordera, ja que l’infractor es dirigia direcció a la població Torderenca.

Quan el vehicle va arribar a la rotonda d’enllaç amb l’autopista, va ocupar de nou el sentit contrari i xocar fronto-lateralment contra dos vehicles que circulaven correctament, quedant la via tallada. El conductor infractor va sortir del vehicle accidentat per la finestra, descamisat i fugir corrents enmig del bosc. La resta de patrulles van donar suport en el control i l’assistència a les víctimes del accident. Un dels caporals de la policia local de Blanes, que es trobava fora de servei, però que circulava pel lloc es va afegir a la recerca.

Passat uns minuts l’agent de paisà i una patrulla de la Policia Local de Tordera, van localitzar el conductor semia i es va procedir a la seva detenció per delicte contra la seguretat viària per posar en greu risc la resta de conductors. L’infractor tenia el carnet de conduir suspès per manca de punts i el vehicle no estava assegurat. En el escorcoll del vehicle els agents van localitzar-hi una catana i un matxet de grans dimensions.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics