Musica Jove i els gegants de PLF a les festes de Mas Reixac

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest pròxim cap de setmana, arriben les festes de Mas Reixac. Durant divendres i dissabte el parc i els carrers de l’urbanització, s’omplen d’activitats i moviment. Per divendres, a les 19:00 de la tarda, tindrà lloc una caminada pel bosc, que per participar-hi es obligatori portar el sopar i llanterna segons la mateixa organització. A les 20.30, passejada amb la Colla de Gegants de Palafolls per la urbanització i a les 21:00, castell inflable per a la mainada on tot hi haurà animació infantil. A les 23:00, concert amb música en directe, i per tancar la festa del divendres, a les 00:00, “música jove”. L’activitat central del dissabte es el sopar a les 21:00, amb música en viu. Durant el sopar, també hi haurà exhibició de dansa oriental i de ball en línia. A les 24 h, ball per a tothom. Helena Carles, membre de l’associació de veïns de Mas Reixac, ens explica que les novetats d’aquest any, són centrades amb els gegants i la musica jove.

Aproximadament unes 300 persones han adquirit tiquet per el sopar amb musica en viu que se celebrarà el dissabte a la nit. La data límit per comprar els tickets va finalitzar ahir dimecres. Helena Carles ens explica que el sopar esta format per una  safata d’embotits ibèrics i postres.

Carles assegura que la celebració de les festes, tenen molt bona acollida per part dels veïns de la urbanització, una bona excusa per trobar-se i fer agermano. Dins l’espai de realització de les activitats, durant els dos dies, hi haurà servei de bar. Les festes de Mas Reixac són organitzades per l’Associació de Veïns de l’urbanització amb la col·laboració dels Ajuntaments de Tordera i PLF.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics