URGENT

Un centenar de persones participen de la Marxa cap a la independència al Maresme

Compartiu aquesta història

Ahir, es va duu a terme la marxa cap a la independència al Maresme. Una activitat que es realitza amb l’objectiu, segons els mateixos organitzadors, per que la població prengui consciència de la necessitat de que Catalunya sigui un nou estat europeu. Una marxa que va organitzar assemblea catalana conjuntament amb les poblacions veïnes de Santa Susanna, Malgrat, Tordera i Palafolls. Durant el Diumenge pel matí, la Columna Maresme Nord va realitzar passa carrers, lectura del manifest i cantada de l’himne Nacional davant els Ajuntaments de les diverses poblacions de l’Alt Maresme.

El recorregut es va iniciar a Santa Susanna i va finalitzar a Tordera, passant per Malgrat i  PLF, on la marxa es va iniciar a peu des de la Plaça de Poppi fins a l’Ajuntament. Francesc Alemany portaveu d’ERC en el nostre municipi, Joan Gallart de CIU a PLF i Lluis Noguera, membre de l’assemblea Nacional van llegir parts dels manifest.  En total van participar-hi unes 150 persones segons la mateixa organització.

El pròxim acte que es realitzarà des de l’Assemblea Nacional Catalana serà el pròxim onze de setembre, amb una gran manifestació en favor de la independència per els carrers de Barcelona.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics