Reducció de les neteges del fons marí

El Voluntariat de l’Alt Maresme de Medi Ambient (VAMMA) impulsa un any més les neteges del fons marí, pròximes a la nostra zona. La finalitat d’aquestes neteges del fons marí és doble. Per una banda la de conscienciar la població perquè no llenci brossa a les rieres, ni als rius, ni al mar i per l’altra banda vol eliminar la brossa que s’hi ha abocat i no s’ha integrat en el medi, o també allò que ha estat colonitzat, però és perjudicial. L’estrena de les neteges d’aquest any amb el seu 9è any consecutiu, s’inicien un mes més tard respecte anys anteriors i amb la supressió de la platja de Malgrat, per falta de recolzament i de subvenció, on aquest any no es realitzarà la neteja.

Aquest any les neteges es faran a Arenys de Mar (29 juliol), Santa Susanna (5 agost), Calella (2 setembre), Blanes (16 setembre), Lloret (23 setembre) i Canet (30 setembre). Una neteja del fons marí que els submarinistes que vulguin participar-hi necessiten la titulació i la mateixa VAMMA els hi facilita l’ampolla i la carga. El Voluntariat de l’Alt Maresme de Medi Ambient, és una entitat totalment oberta, que realitza diferents activitats durant l’any com un seguiment amb un grup especialitzat del fons marí, que realitza informes per tal de veure com es troben les profunditats de les nostres costes.

Per qualsevol persona interessada a entrar amb l’entitat s’ha de posar en contacte en el telèfon 695 399 542 i preguntar per en Joan Basart.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics