URGENT

Un veí de Palafolls és la tretzena víctima mortal a la carretera N-II

Compartiu aquesta història

Escassos minuts passaven de dos quarts de dotze del migdia, quan els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís del sinistre que va tenir lloc ahir, en el punt quilomètric 689 de la N-II, a l’alçada de Maçanet de la Selva. Un vehicle de la marca Opel, una pick up de la marca Nissan, un vehicle de la marca Suzuki i un camió Mercedes havien patit una col·lisió frontal. Antonio M.M. de 37 anys i veí de Palafolls, va perdre la vida amb l’accident. Tres persones més van resultar ferides lleus en el sinistre i van haver de ser traslladades a l’hospital de Blanes però, a més, els tècnics del Sistema d’Emergències Mèdiques van haver d’atendre quatre afectats en el mateix lloc dels fets que no van requerir hospitalització.

El sinistre va provocar retencions a l’N-II durant una hora i mitja, i això va provocar tres quilòmetres i mig de cues en sentit sud. Cap a la una del migdia es va reobrir la via al trànsit i la situació es va normalitzar poca estona més tard. Fins al lloc dels fets van desplaçar-se sis patrulles de la policia autonòmica, cinc dotacions de Bombers de la Generalitat, dues unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques, que també va acabar mobilitzant el seu respectiu helicòpter.

La mort del conductor de Palafolls en carreteres de la demarcació eleva a 29 el nombre de persones que han finat a conseqüència d’un accident entre l’1 de gener i el 16 de juliol, cosa que suposa un increment dels morts en accidents de trànsit respecte a les mateixes dates de l’any passat, quan van morir 28 persones en el mateix període. Els 29 morts de les carreteres gironines fan que la demarcació sigui la segona província amb més víctimes mortals per accident de trànsit després de Barcelona, on ja se n’han registrat 46.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics