URGENT

Totes les forces polítiques de PLF, en contra de la reducció de regidors

Compartiu aquesta història

Davant la previsió en el cas palafollenc  de la retallada de 4 regidors en el consistori, amb la reforma aprovada de la reducció del 30% en el nombre de representants, les forces polítiques de PLF s’han mostrat en contra de la mesura. Si ahir escoltàvem l’alcalde de PLF dient que la reforma es una cosa abusrda, avui hem conegut l’opinió de la resta de forces polítiques municipals.

Des de el PP,  Oscar Bermán  defensa la tasca que realitzen els regidors en el consistori tot i que creu que en el municipi de PLF, la vocació s’ha perdut, celebra que des de el govern central es limitin els sous de regidors i alcaldes dels diferents ajuntaments i creu que de la reducció de regidors encara s’ha de esperar a que es digui la última paraula des de el govern central.

Des de ERC a PLF Josep Soms, creu que ha sigut una ingerència directe cap el consistori i valoren que amb la reforma, hi haurà més bipartidisme i més majories absolutes.

Joan Gallard de CIU també es mostra contrari a la reducció de regidors, i creu que els resultats s’haurien de respectar de les passades eleccions municipals.

Per últim des de ICV,  Juan Andres Osorio, es mostra totalment en contra de la reforma i desitja que aquesta i d’altres mesures que retallin drets a les persones, no es realitzin.

Previsiblement la reforma s’aplicarà a partir del mes de maig del 2015, quan se celebraran les pròximes eleccions municipals.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics