URGENT

Troben una plantació amb més de 250 plantes de Marihuana en una casa a Ciutat Jardí

Compartiu aquesta història

Segons ha sabut RP i han confirmat fonts dels Mossos d’Esquadra, la policia catalana ha detingut una persona i n’ha imputat una altra després que es descobrís una plantació intensiva de marihuana a casa seva a la urbanització de Ciutat Jardí de PLF.

En concret els agents van descobrir a principis de juliol més de 250 plantes i tota classe d’utensilis per cultivar la marihuana de manera intensiva. Tant és així que els detinguts tenien un sistema d’il·luminació i ventilació propi  així com ventiladors, assecadors i humidificadors. També es van decomissar bosses de Marihuana preparades per a la seva distribució a grans quantitats i en petites dosis.

Segons ha sabut aquesta emissora, va ser una trucada alertant d’alderulls al domicili  la que va propiciar que  la Policia Local de PLF es desplacés fins a la casa de Ciutat Jardí. En arribar els agents la casa estava oberta, però no hi havia ni rastre dels seus habitants. El que sí van trobar son tres habitacions tancades amb cadenat. Els agents van accedir a aquestes habitacions per una finestra per comprovar que no hi hagués ningú, i va ser llavors que van descobrir la plantació de Marihuana.

Des d’aquest descobriment, la policia autonòmica, que s’ha fet càrrec de la investigació i la Policia Local han controlat discretament la casa per comprovar si el propietari tornava.Finalment els mossos van detenir a un veí de PLF de 43 anys i nacionalitat espanyola i van imputar a una altra persona de 41 anys també de PLF com a responsables d’aquesta plantació. El detingut ha quedat en llibertat amb càrrecs i amb obligació de compareixença cada dia 1 i 15 als jutjats que instrueix el cas.

Foto: Mossos d’Esquadra

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics