URGENT

Dissabte comença la Festa Major de Santa Anna 2012 de Blanes amb menys focs i sense barraques

Compartiu aquesta història

Aquest dissabte fins el diumenge 29, Blanes celebrarà la seva festa major, amb l’inici del pregó a càrrec del Blanenc, periodista i presentador de TV3 Rafel Bagot Grau, a les 20:00 a la plaça dels Dies Feiners per aquest dissabte. La 42è edició del Concurs internacional de focs d’artifici de la Costa Brava trofeu vila de blanes, el plat fort de les festes, estarà centrat en dies laborables dimarts 24, fins divendres 27 només amb quatres dies com a conseqüència de les retallades i amb la participació de pirotècnies de Valencia, Murcia, Alava i una de italiana.

Una de les activitats que desapareix de la programació, es el festival Sa Costa Barrakes, que es realitzaven en el camp de futbol dels Pins, i que era un dels esdeveniments amb més transcendència de la Festa major. Una gimcana nocturna, el correfoc, sardanes o actuacions del Esbart Joaquim Ruyra, són algunes de les activitats protagonistes,dins la planificació.

El ball amb la Salseta del Poblesec o concert amb l’orquestra Terranova són activitats que també es podran trobar a la Festa Major de Santa Anna 2012, que posaran el seu punt i final Diumenge 29.

 

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics