L’Atempo acaba amb una botifarrada solidària i actuacions de música africana

La plaça de Poppi acollirà demà, a partir de les 21:00 de la nit, un seguit d’actuacions, activitats diverses i solidaries dins el cicle anual de concerts de músiques del món ATempo. L’actuació de Diversons, el programa de música per a la integració de l’Obra Social “La Caixa”, presentarà la cantant de música africana, Nakany Kanté, i el grup de samba, Gafieira Miúda. Federico Francesch, responsable del programa Desafinado d’aquesta casa, i membre de l’organització ens ha presentat el que es podrà escoltar dissabte per la nit.

Entre concert i concert, l’entitat Palafolls Solidari proposa gaudir d’una botifarrada solidària a la mateixa Plaça de Poppi a les 22.30 h, aproximadament, els beneficis íntegres de la qual es destinaran a la financiació dels projectes de desenvolupaments duts a terme a San Isidro, Nicaragua, poble agermanat amb Palafolls.

Quatre euros solidaris que inclouen botifarra, pa amb tomàquet i beguda i els tiquets de la qual ja es poden adquirir a partir del 5 de juliol a El Cafè de Palafolls c/Francesc Macià, 1. Federico Francesch recomana a la gent que participi de l’activitat, que en sortirà molt contenta i que descobrirà nous sons.  També ha fet una valoració positiva del cicle musical ATempo, celebrat durant l’any, i espera que les retallades puguin deixar fer-ne una nova edició l’any que ve. Agreix a l’ajuntament l’esforç que està realitzant i a totes les persones que han assistit i col·laborat amb el cicle.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics