URGENT

Augmenten la presencia de radars de trànsit a la nostra comarca

Compartiu aquesta història

Segons va publicar la vanguardia aquest passat cap de setmana, un gran nombre de conductors del Maresme, ha mostrat la seva contrarietat en forma de al·legacions, en el Servei Català de Trànsit, la proliferació de radars camuflats a la carreteres de la nostra comarca. Aparells instal·lats sense un avís previ, i que amb la seva implantació se interpreta com una mesura  recaptatòria, per afavorir que els vehicles utilitzin la autopista C32, segons els mateixos afectats.

També es sorprenen, per la proliferació de controls policials a diferents rodones de la N:II, on fins i tot asseguren, de la presencia de agents de la Guardia Civil. Dels sis radars que el Servei Català de Transit manté fixes a la zona, també s’han de afegir els que periòdicament instal·len els policies locals i les puntuals campanyes de control de velocitat dels mossos d’esquadra.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics