URGENT

Els Mossos d’Esquadra i la policia local realitzen la campanya gregal

Compartiu aquesta història

Des de el cos de Mossos d’Esquadra amb la col·laboració de les policies locals de les diferents poblacions de l’alt maresme, han engegat la campanya d’estiu, anomenada “campanya gregal”, que té com a objectiu, donar consells bàsics davant del tipus de delinqüència estacional que pateix la població. En aquest cas, durant l’època estival, es donen consells sobre la prevenció de fets delictius, que poden afectar a nivell de domicili. Llorenç Silva, caporal de l’oficina de relacions amb la comunitat dels mossos d’esquadra, ens ha explica’t aquest matí als micròfons de RP, els tipus d’incidències que es troben actualment. (Silva1)

Per evitar el robatori de la ”radiografia” s’aconsella sempre tanca en clau, independentment del temps que es tardi en tornar a casa i per no donar facilitats en els lladres. Evitar obri la porta, sobretot amb els porters automàtics, sense consultar, i preguntar per la identitat de la persona, són consells per evitar problemes. Silva, ens ha donat alguns consells per aquells que si abandonen el seu habitatge, per gaudir de les vacances.

També ha recomana’t, que no utilitzem les xarxes socials, per anunciar que marxem de vacances, només comunicar-ho, a persones pròximes del nostre entorn. Si tenim material de valor a casa, fer-li fotografies, i com més informació i dades es tingui, serà més fàcil de retornar, en cas de que sigui robat i s’hagi aconseguit localitzar l’objecte.

Per la gent que realitzi llargs viatges amb el cotxe, es recomanable realitzar una revisió en el vehicle, just abans de la posada en marxa i durant el trajecte, s’han de fer diferents pauses per no cansar gaire el cos. Per qualsevol incidència heu de trucar el telèfon d’emergències, el 112, i ens recorden que a partir del setembre, els números 088 i el 085 que pertanyen a mossos i bombers deixaran d’estar operatius.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics