Ple aquesta nit a Malgrat amb tres punts en l’ordre del dia

L’ajuntament de Malgrat de Mar convoca ple ordinari, per avui dijous a les 19:00, a la sala de plens, amb només 3 punts en l’ordre del dia. L’aprovació de l’acta de la sessió celebrada el dia 5 de juliol de 2012, presa de raó de les resolucions de l’alcaldia des de la 1667 a la 1985/2012 i el torn de precs i preguntes.

Per altra banda, des de el grup municipal de CIU a Malgrat, han presentat una moció d’urgència, relacionada amb la retirada de l’augment de l’iva al sector turístic i mesures de compensació pels municipis. Una moció, que durant el mateix ple, es decidirà per votació dels regidors, tant del govern com de l’oposició si entra dins l’ordre del dia, o es deixa per altres sessions plenàries.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics