El mes de juliol finalitza amb 6 aturats menys a PLF

Per 5è mes consecutiu el nombre de persones sense feina a la nostra localitat s’ha rebaixat. En concret el juliol s’ha tancat seguint la mateixa tendència que el mes passat, per sota dels 770 aturats, amb un total de 764 persones sense feina el mes de juliol a PLF. Això representa una rebaixa de 6 persones respecte les dades del mes de juny. Al voltant del 15%, es troba, la taxa d’atur en el nostre municipi. La xifra del mes de juliol, de moment, és la més baixa del que portem d’any, i des de el març hi ha un descens de unes 146 persones aproximadament, que han trobat feina.

A nivell comarcal, l’atur ha disminuït al voltant de unes 190 persones, representant una taxa del 16%, la mateixa que el mes passat. L’alt Maresme lidera aquesta petita recuperació coincidint amb l’època estival i l’arribada del turisme. Entre les poblacions PLF, Malgrat, Tordera i Pineda, la reducció de l’atur ja sumen persones unes 200 persones en total.

Malgrat, segueix la tendència a la baixa de desocupats durant el juliol, amb 59 persones menys sense feina. Ara la localitat en té 1503 desocupats, amb una taxa d’atur del 15%.

Tordera té prop de 1647 persones sense feina, representant una disminució de 45 persones menys que el mes de juny, mentre que Sta. Susanna, es l’única població de rodalies, que ha augmentat amb 3 persones les aturades, significant un total de unes 230 persones sense feina.

De les dades d’atur, Pineda, durant el mes de juliol, lidera el nombre de la davallada amb 93 aturats menys, tot i que segueix tenint al voltant de unes 2670 persones aturades, el nombre mes elevat respecte les altres poblacions i una taxa que s’enfila al 19%. Mataró, Pineda, Premia de Mar, Sant Iscle de Vallalta i Tordera, són els municipis que es troben per sobre la mitjana d’atur de la comarca.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics