Baixada de carretons per la festa major de PLF

Comencem a conèixer activitats que tindran  protagonisme per la festa major 2012 de PLF. Una d’elles i com a novetat d’enguany, serà la primera baixada de carretons, una activitat molt popular a Catalunya, i que té molt protagonisme i bona acollida, a diferents poblacions del voltant, per les seves festes majors. El diumenge 9 de setembre, a partir de les 10:00 del matí davant el local jove de Can Batlle serà el punt de concentració per realitzar la baixada. Jordi Bonastre, membre de l’organització, ens ha explica’t de on va sorgir la idea.

Tots els participants hauran d’haver llegit les bases de participació, que es poden consultar a través de la pàgina web de l’ajuntament, www.plf.cat, on dins d’aquestes, especifiquen, com han de ser els carretons, les categories establertes en el concurs i les normes que s’han de respectar.

Des de l’organització ens han explica’t, que també hi haurà una votació i puntuació, per la originalitat dels vehicles, si es realitza l’activitat disfressa’t, i el que origini una mica de festa. Una baixada de carretons palafollenca, que hi podrà participar tothom que ho desitgi, i en cas de ser menor, caldrà fer arribar, degudament, la signatura de l’autorització de un tutor o adult. En qualsevol cas també cal fer arribar, físicament o per correu electrònic, una autorització dels drets d’imatge signada per les persones participants. La inscripció, s’ha de fer arribar abans del 24 d’agost al registre de l’Ajuntament o escanejats amb la signatura original a cultura@palafolls.cat .

La I Baixada de Carretons de Palafolls és una iniciativa organitzada pel Casal D’Homes en col·laboració amb l’Ajuntament de Palafolls que s’emmarca en la celebració de la Festa Major 2012 per el pròxim mes de setembre.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics