Pineda i Santa Susanna units per dinamitzar el turisme

L’alcalde de Pineda de Mar, Xavier Amor i l’alcalde de Santa Susanna, Joan Campolier es van reunir amb el president de la Diputació de Barcelona, Salvador Esteve, amb l’objectiu d’aconseguir el suport de l’administració provincial, per elaborar un estudi de dinamització turística dels espais, que a la zona litoral i la zona muntanyenca, comparteixen tots dos municipis.

La platja i la muntanya són els objectius comuns dels dos municipis costaners. Per una banda, des de la la franja marítima, es vol estudiar els usos a generar i la millora dels accessos a la zona de platja situats entre els dos municipis, on actualment ja existeixen diverses activitats nàutiques, que es podrien ampliar amb noves opcions.

Pineda i Santa Susanna volen potenciar el seu valor com a atractiu turístic. Un dels altres espais d’interès compartit és el Turó de la Guàrdia, situat entre els dos pobles i que, per la seva situació privilegiada, amb vista sobre el mar i a la muntanya, ofereix també un potencial lúdic i paisatgístic que pot esdevenir punt d’atracció per a veïns i visitants.

Els alcaldes, han demanat a el suport de la Diputació de Barcelona,  per l’elaboració d’un projecte que combini l’interès lúdic i natural dels espais comuns a les dues poblacions, amb l’objectiu de crear noves propostes de dinamització turística, sostenibles des del punt de vist econòmic i mediambiental.

La Vanguardia

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics