URGENT

Campanyes de conciliació de l’oci nocturna amb el descans dels veïns a Blanes

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Blanes està fent diverses actuacions per facilitar la conciliació de l’oci nocturn i el descans dels veïns. Una d’elles és la campanya que s’ha fet durant dos caps de setmana amb Fecasarm, que complementa la que s’està fent a través de Creu Roja aquest estiu. L’Ajuntament de Blanes s’ha marcat l’objectiu de combatre el soroll a la via pública i les conductes incíviques en general durant la franja horària nocturna, incidint especialment en dissuadir del consum d’alcohol a la via pública fora de les zones autoritzades i en la lluita contra el soroll derivat de la llei antitabac. Xavier Marigó, alcalde de Blanes, ens ha explica’t el que volen aconseguir amb les campanyes que realitzen.

Una d’aquestes va relacionada amb el civisme i conscienciació organitzada per l’Ajuntament de Blanes i la Fecasarm Federació Catalana d’Activitats Recreatives Musicals porta per nom Màxima Diversió, Mínima Molèstia! i  s’ha fet durant dos caps de setmana al municipi.

Diversos promotors cívics de la campanya, van penjar pòsters amb aquestes imatges als accessos i a l’interior dels locals de restauració d’oci nocturn de Blanes el cap de setmana passat. Aquesta acció és la que es va tornar a dur a terme divendres, 17 d’agost, com a cloenda d’aquesta acció més concreta. Joaquim Boadas secretari general de la Fecasarm, valora molt positivament que es treballi conjuntament el consistori, amb els locals d’oci, per fer arribar a més gent la idea de descans i diversió.

La campanya que s’ha fet aquests dies complementa la tasca que de manera continuada també està fent l’Ajuntament de Blanes a través de Creu Roja, que instal·la un estand tres nits per setmana (dimecres, divendres i dissabte), des de les 00.00 fins a les 04.00 h a la zona on s’està fent la campanya de civisme en col·laboració amb el departament de Salut de la Generalitat, en el marc del programa som.nit. La tasca dels agents informadors de Creu Roja també es complementa amb recorreguts a peu que fan per la zona, mantenint-se en contacte permanent amb la Policia Local de Blanes i els Mossos d’Esquadra, que fan patrulles mixtes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics