Un camió i un autocar provoquen dues incidències a PLF

Segons ha pogut saber aquesta emissora, ahir a la tarda dos accidents van tenir lloc a la nostra localitat. El primer va succeir, cap a un quart de quatre de la tarda, quan un camió que es trobava a la zona del polígon Puigvert, a l’alçada de Bershka, se li va desenganxar el remolc de càrrega que transportava, provocant danys a l’asfalt, però sense lamentar danys personals, ni cap ferit. Durant una hora aproximadament la via va estar tallada a la circulació. L’altre accident, va passar sobre 2/4 de 19:00 de la tarda, a l’alçada de la benzinera de la carretera de Blanes, quan un mecànic, que és trobava als baixos d’un autocar, fent-hi tasques de reparació. Per causes que encara es desconeixen, el gat hidràulic, que subjectava el vehicle, va deixar de fer força i l’home va quedar atrapat sota de l’autobús.

L’accidentat va poder ser rescatat, quan el conductor del vehicle, que es trobava al lloc dels fets, va poder engegar de nou l’autocar. Segons fonts mèdiques, el mecànic, va ser traslladat a l’Hospital de Blanes, per comprovar que no tingués cap hemorràgia, ni cap problema de salut. Al lloc de l’accident hi va participar la Policia Local, Mossos d’esquadra, Bombers i una unitat del SEM.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics