Èxit de participació amb la majoria d’actes de la Festa Major de Malgrat

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Ja s’han posat el punt i final a les festes de Sant Roc 2012 de Malgrat de Mar. Una festa Major, on malgrat la crisi econòmica, no s’ha volgut perdre l’essència de la celebració, amb una programació ben repartida per totes les edats i per tots els col·lectius, amb tota mena d’activitats i esdeveniments. Diumenge va ser la darrera sessió festiva de Sant Roc, amb la projecció de la pel·lícula “Intocable” al Parc del Castell i la suspensió per part de la Regidoria de Joventut de l’altre projecció de la primera pel·lícula “Tintin i el secret de l’Unicorn” per causa del vent que bufava i provocava inestabilitat a la pantalla.

Dies d’activitat intensa i bones vibracions, són les valoracions que es realitzen des de el consistori. La festa dels empestats, una de les novetats destacades de la festes de Sant Roc 2012, va ser notablement aplaudida i amb èxit de participació, omplint-se totes les places disponibles. La cursa ciclista va aplegar els aficionats a aquest esport el dimecres 15 d’agost al voltant de la plaça de la Germana Campos i la Fira del Disc va atraure col·leccionistes i curiosos durant tot el dia, tot i la calor.

La Cursa del Miner de Ferro va aplegar 564 corredors i les pistes d’atletisme van tornar a estar plenes de públic, per cada nit de Barrakes, tot i els canvis dels grups musicals, que van haver-hi a última hora per divendres. La baixada de carretons, els focs d’artifici, l’ofici solemne o el concurs Infantil de Dibuix i Pintura, són alguns dels altres esdeveniments que van tenir una participació elevada. L’alcaldessa, Conxita Campoy, ha volgut donar les gràcies als malgratencs i malgratenques, entitats del poble, cossos de seguretat i  tècnics de l’Ajuntament, per haver fet possible la festa d’enguany.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics