URGENT

Cercavila nocturna gegantera per la primera setmana de setembre

Compartiu aquesta història

La colla gegantera de PLF, organitza per el proper 1 de setembre una nova trobada de gegants en el nostre municipi. En aquest cas, serà una trobada especial, ja que en aquesta ocasió, és farà de nit. Una cercavila nocturna que es durà a terme per diferents carrers de PLF, i que aniran acompanyats per diferents colles d’arreu de Catalunya. Xavier Latorre, cap de la colla gegantera de PLF, ens ha explica’t d’on ha sorgit  la idea de la cercavila nocturna.

Una IV trobada on les activitats començaran a les 10 del matí a la plaça del Doctor Torner amb un taller per la mainada i on s’aprendran a fer instruments geganters i objectes relacionats amb el món dels gegants fins les 13:30, on s’aprofitarà per fer una cercavila de gegantons. A partir de les 18:00 es farà la plantada de gegants amb diverses actuacions, a la gespa i  a les 19:30, es realitzaran com a novetat també d’enguany, diferents balls, entre elles una mostra de contrapàs i audició de sardanes, per donar una continuïtat amb l’inici de cercavila sobre les 20:00, 2/4 de 9 on els senyors del castell, en Guillem i la Guiomar acompanyats per tots els gegantons del nostre municipi, i conjuntament amb les colles d’arreu de Catalunya que faran la volta per PLF. El cap de colla ens ha explica’t el recorregut i les colles que hi participaran.

Ens comenten que tenen una agenda molt atapeïda, es mostren satisfets per l’interès de la gent de PLF, amb aquesta tradició i el món geganter, i destaquen que ja voregen el centenar de persones.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics