URGENT

Sense Sal, guanyador del concurs de música jove de Malgrat i Palafolls

Compartiu aquesta història

Les Regidories de Joventut de Malgrat i Palafolls van posar en marxa al passat mes de juny, un concurs de música jove d’estil lliure, amb l’objectiu de promocionar grups musicals nous. Alguns dels requisits per poder participar-hi en el concurs, era tenir temes originals i inèdits. El grup de Terrassa, Sense Sal,  va ser el guanyador de l’edició d’aquest any, a la final, que es va celebrar, el passat 10 d’Agost, al Parc de les Esplanes de PLF. Surfing 4, va ser segon en la final del concurs de música jove. Aquest grup malgratenc, conjuntament amb els de Terrassa, actuaran el pròxim setembre a la festa major del nostre municipi, i per el desembre, a la festa major de Sant Nicolau de Malgrat.

El regidor de Joventut, Jordi Romero, de la localitat veïna, va  explicar que aquesta iniciativa, conjunta amb Palafolls, té a veure amb la desaparició del concurs comarcal Giramaresme, tot i que no és el motiu principal. “El motiu principal és que som dos municipis amb la inquietud de promoure els grups locals per donar-los a conèixer. També ha afirmat que aquest certamen permet garantir l’actuació de grups locals en els concerts de festa major, i destaca que la iniciativa té un cost reduït.

En total han participat uns set grups musicals, i a la final van arribar-hi cinc. Entre aquests, dos de Tordera, SOKRITT i Nasty End, un de Santa Susanna, els Lapsus, Sense Sal de Terrassa i els actuals guanyadors i Surfing 4 de Malgrat, quedant en la segona posició.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics