URGENT

Segueix el servei d’assessorament jurídic que ofereix l’àrea de serveis socials

Compartiu aquesta història

Des de l’àrea dels serveis socials de l’ajuntament de PLF, ens recorden que des de fa aproximadament uns vuit anys, ofereixen i disposen d’un servei d’assessorament jurídic i d’orientació jurídica, per la qual cosa, qualsevol persona empadronada en el nostre municipi, pot utilitzar. Xesca Torres, treballadora social, ens ha explica’t en que consisteix el servei.

Un servei que s’utilitza normalment cada quinze dies amb sessions de tres hores, exceptuant el mes d’agost, ja que l’advocada que ofereix el servei es troba de vacances. Ens comenten que té una bona acceptació l’assistència, ja que totes les hores es troben completes durant l’any. Torres, ens ha exemplifica’t els casos més comuns que es tracten en el servei.

La persona que estigui interessada en rebre l’assessorament jurídic i d’orientació jurídica, ha de dirigir-se a l’àrea dels serveis socials, que es troba situada a la segona planta del carrer Francesc Macià, de PLF, i demanar hora amb la persona administrativa que l’atendrà en horari d’oficina.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics