URGENT

La baixada de carretons i el joc sorpresa organitzat per l’Esplai el Pas, principals novetats de la Festa Major 2012 de PLF

Compartiu aquesta història

 

La baixada de carretons i el joc sorpresa organitzat per l’Esplai el Pas, principals novetats per la Festa Major 2012 de PLF

Ja coneixem els actes i les activitats que seran protagonistes per la festa major 2012 del nostre municipi. Durant cinc dies, des del set fins l’onze de setembre, els carrers i places de PLF, acolliran tota mena d’activitats, per totes les edats i per tots els públics, amb novetats destacades dins la programació. Una d’aquestes novetats, és un joc sorpresa que organitza l’Esplai el Pas, que anirà relacionat amb el pregó d’aquest any, pel dia 7 durant tot el dia.

Seguim amb les novetats destacades, i es que per el dia 9 de setembre, trobem la primera baixada de carretons, que organitza el Casal d’Homes, davant el local jove de Can Batlle, o per el dia 10 l’acte oficial d’agermanament amb la població de Stegna. Les actuacions de la cobla i banda de PLF, Sopars a la fresca, Correfoc, Cercavila de Gegants, Concerts, balls, Barraques o la celebració de les Verges Trobades tampoc falten dins la programació de les festes.

Des de la comissió de festa major, es recomana seguir els consells que hi hagin en els diferents actes i que es respecti el dispositiu organitzat. Des de Ràdio Palafolls, també es prepara una programació especial, per seguir les principals activitats de la festa major.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics