PLF s’agermanarà amb Stegna per la festa major d’enguany

El proper 10 de setembre, i en plena festa major del nostre municipi, és celebrarà l’acte oficial d’agermanament entre les poblacions de PLF i la vila polonesa d’Stegna, una població d’uns 4000 habitants situada a la riba del mar bàltic, a Polonia i que durant anys anteriors, ja existeix una relació d’unió entre les dues poblacions. Ja fa uns anys que grups de PLF viatgen a l’estiu a Stegna amb intercanvis culturals i turístics. En motiu de la Festa Major de la nostra població, un grup de polonesos viatgen fins a PLF, on instal.len una caseta als Sopars a la fresca, i elaboren plats típics del seu país. Valentí Agustí, alcalde de PLF, ens ha explica’t quina és la relació actual, que existeix entre les dues poblacions.

Tal i com ha indicat el mateix alcalde, PLF, té una llarga història amb els agermanaments, com el de la població italiana de Poppi, la francesa de Ax les Thermes i una població de nicaragua, anomenda Sant Isidro. Agustí, ens ha avançat com serà la celebració de l’acte.

L’agermanament es celebrarà a la sala de plens de l’ajuntament de PLF, el dia 10 de setembre a les 13:00 del migdia.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics