URGENT

4 detinguts per una baralla a Pineda

Compartiu aquesta història

 

Dijous de la setmana passada la policia va detenir a 4 homes arran d’una baralla al carrer ponent de Ponent de Pineda. D’aquests 4 detinguts, un ha ingressat a la presó acusat de ser l’autor de la ganivetada que va ferir a un altre home durant la disputa.

Una baralla que va començar arran de l’enfrontament entre un ocupa i un veí de la zona i que va acabar amb l’agressió de l’home que ha ingressat a la presó de forma preventiva.

La disputa va obligar a desplaçar diverses dotacions policials de Mossos i Policia Local així com dues ambulàncies degut a les ferides provocades per l’arma.

Els veïns asseguren que fa temps que hi ha tensió amb els ocupes de dues cases del carrer i la baralla va crear gran expectació i preocupació entre el veïnat.

De fet al gener passat es van desallotjar les cases per ordre judicial, però el propietari de les vivendes no va tapiar l’accés, com manava la decisió judicial. Al tancar els habitatges només amb clar, va permetre la seva reocupació posterior.

Segons Ràdio Pineda, l’Ajuntament de la ciutat ha demanat ja a l’empresa propietària dels habitatges que els enderroqui.

 

 

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics