URGENT

Obert el termini per sol•licitar les ajudes econòmiques pels llibres escolars

Compartiu aquesta història

Ja es poden demanar les ajudes que facilita l’ajuntament de PLF per l’adquisició dels llibres de text pels estudiants palafollencs. Les ajudes es poden sol•licitar a l’Àrea de Serveis Socials del consistori fins el proper dia 28.

Un cop feta la demanda, es donarà dia i hora d’entrevista personal amb els professionals de l’Àrea que avaluaran cada cas individualment. Per sol•licitar aquestes ajudes cal presentar tot un seguit de documentació que es detallarà quan es demani cita prèvia. Una d’aquesta documentació serà el rebut dels llibres.

Les ajudes es poden sol•licitar per a llibres de text tant d’escoles com d’institut i són independents a les ajudes que dóna la Generalitat.

Qui estigui interessat cal que es dirigeixi a l’Àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament, al carrer Francesc Macià núm 1 primer pis o a través del telèfon de l’Aj.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics