Blanes inverteix 800 mil € per millorar la recollida d’aigües pluvials

 

Les obres tenen per objectiu fer la instal•lació de la xarxa de recollida d’aigües pluvials a una zona del barri de la Plantera. El projecte consisteix principalment a obrir rases on s’instal•laran les noves canonades per fer la conducció de les aigües pluvials, així com la dotació dels corresponents embornals per facilitar l’assimilació de les aigües de pluja.

Els treballs van començar la setmana passada i compten amb un pressupost de més de 800 mil euros. D’aquesta quantitat, 350 mil euros es financen amb una subvenció del Consorci de la Costa Brava i la resta del cost es finançarà a través de la partida amb què compta l’empresa adjudicatària per fer millores a la xarxa. Així, doncs, no hi ha quota de contribucions especials per als veïns.

Segons l’Ajuntament, els treballs que s’han iniciat serviran per donar solució a una zona que durant els darrers anys ha estat patint inundacions i causant problemes principalment en garatges i baixos d’habitatges.

L’empresa Aigües de Blanes s’encarrega de les obres, que compten amb un termini d’execució d’uns cinc mesos i, per tant, podrien estar a principis del proper any.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics