Tanquen l’accés a Sa Palomera de Blanes per una plaga de rates

 

Des de dilluns i fins aquest divendres l’accés a aquest indret emblemàtic de la localitat estarà tancat perque s’està actuant contra una plaga de rates detectada en aquesta zona.

Veïns del municipi han alertat l’Ajuntament durant aquest mes que hi han vist aquests animals i l’Ajuntament, després de comprovar-ne la presència ha contractat una empresa especialitzada en control de plagues que ja ha detectat el cau.

Segons fonts de l’Ajuntament de Blanes, dilluns mateix es va posar un producte químic al cau i, tot i que no es tracta de verí, es va decidir tancar l’accés als vianants ja que la zona on s’ha fet el tractament està freqüentada per mainada i la gent que porta a passejar gossos.

El govern local ha volgut fer els treballs entre setmana i aprofitar que ara el turisme ha baixat. Aquest no és el primer cop que hi ha rates a Sa Palomera, malgrat que segons el consistori feia molts anys que no s’havia hagut de fer cap actuació.

El problema podria estar causat, segons el propi consistori, per la gent que hi llença restes de menjar, cosa que podria atreure les rates.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics