Desallotgen 25 veïns de Blanes per una fuita de gas

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Es tracta dels veïns residents al número tres del carrer Montblanc de Blanes que van haver d’abandonar momentaniament les seves cases per una fuita de gas als comptadors de l’edifici. L’avís va efectuar-se pocs minuts abans de dos quarts d’una del migdia, quan els veïns van notar una forta olor de gas a l’escala de l’habitatge.

Els Bombers de la Generalitat, Protecció Civil de Blanes i la Policia Municipal van fer sortir la gent dels pisos mentre els Bombers tallaven el pas del gas tot fermant-ne la clau general del subministrament.

La companyia va efectuar una revisió dels comptadors i efectivament van localitzar una fuita al del pis baixos quarta. Els veïns van poder tornar a casa a un quart de tres i ningú va resultar afectat pel gas.

 

 

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics