La web de l’Ajuntament es redissenya

 

Des d’aquesta setmana ha entrat en fase de proves el nou disseny de la plana web de l’Ajuntament de PLF. El portal web ha volgut reformular el seu disseny per tal de ser més accessible, visual i intuïtiu per facilitar-ne l’ús dels ciutadans.

Així, amb un simple cop d’ull, es poden visualitzar els principals continguts del portal i trobar all`desitjat del web del consistori que continua a portant informació institucional, notícies, agenda cultural i d’altres informacions d’interès per a la ciutadania.

L’ajuntament fa temps que treballa per millorar el seu portal a internet per fer-lo més útil i accessible per a la ciutadania.

Precisament aquest estiu la Universitat Autònoma de Barcelona va fer un test a les planes web dels diferents Ajuntaments per tal d’avaluar-ne la transparència informativa. En aquest test el web palafolls.cat suspenia amb un 3.2. L’estudi universitari puntuava aspectes com la informació que s’ofereix del municipi i el seu alcalde, del consistori, dels grups polítics que l’integren o si tenen un servei de notícies i agenda d’actes entre altres.

Dels 30 ajuntaments de la comarca del Maresme, només 5 van aprovar, entre ells Pineda.

D’altra banda, i seguint els criteris de proximitat i d’accés a la població, el consistori ha posat en marxa aquest estiu una plana al Facebook i un compte de Twitter. Aquests dos nous canals d’informació municipal funcionen també com a eina interactiva per promocionar les principals noticies de la vila i per respondre dubtes dels ciutadans. En les primeres setmanes en funionament, el facebook ja compta amb una 60a de seguidors i el Twitter amb una 40a

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics