L’Escola d’Adults enceta un nou curs amb els idiomes com a principal oferta

 

Aquest proper octubre començarà un nou curs de l’Escola d’Adults de PLF. Ja està obert el període d’inscripcions per apuntar-se a qualsevol dels cursos que ofereix aquesta escola, que de nou centrarà bona part de la seva oferta en els idiomes.

A banda de l’anglès o l’italià també hi ha cursos per aprendre i aprofundir en el català, com ara el de preparació per l’obtenció del nivell D, que es va ofertar per primera vegada l’any passat amb una bona acollida. Ho explica Olga Samper, Tècnica d’Educació de l’Ajuntament de PLF

Més enllà dels idiomes, l’escola també ofereix cursos de fotografia digital o preparatoris per a la prova del Graduat d’Educació Secundària o per a Grau Mitjà i Superior. L’oferta es completa amb cursos introductoris a la informàtica

Els interessats cal que s’adrecin a l’edifici del MiD, en horari d’oficina o que truquin a l’escola al telèfon 93 762 06 11.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics