URGENT

Avui comença la Fira de Calella i l’Alt Maresme amb els Pirineus com a convidat

Compartiu aquesta història

La Fira que s’allargarà fins dilluns destina un espai monogràfic a les comarques del Pirineu per tal de divulgar la riquesa patrimonial i l’economia d’aquests territoris. L’Institut per al Desenvolupament i la Promoció de l’Alt Pirineu i Aran, organisme autònom del Departament de Territori i Sostenibilitat que treballa en la potenciació de l’economia pirinenca, ha coordinat aquesta trobada promovent la presència dels diferents ens públics, agents econòmics i professionals amb la intenció de donar un impuls a la promoció conjunta de les comarques del Pirineu.

Aquest any la fira, que porta per lema “Catalunya les arrels d’un país únic”, arriba a la seva 32a edició recuperant la promoció de la cultura popular i tradicional catalana, una promoció que s’allargarà en les futures edicions del certamen. Ho explica Montserrat Cordon, regidora de cultura de Calella, que assegura que el passeig de Manuel Puigvert es transformarà en els Pirineus.

En aquest sentit, Cordon explica que enguany hi haurà bestiar propi dels Pirineus al recinte firal així com una exposició de romànic.

En l’edició d’enguany també serà la primera en que les xarxes socials estaran presents a la Fira. Per aquest motiu hi haurà Wifi gratuït al recinte per tal que els visitants puguin twittejar amb Hastags específics i que es puguin penjar fotografies a l’instagram.

Com és habitual el certamen, que és multisectorial, oferirà tota mena de productes i serveis, pel que s’hi podrà trobar artesania, mostra de gastronomia o d’oficis artesans.

A més, la fira ofereix una programació complementàries com concerts, o activitats per a la mainada, que a més es reforcen per la coincidència del certamen amb la Festa Major de la ciutat.

Així aquests dies a Calella hi haurà l’actuació dels Amics de les Arts, la Gala dels Tres tenors, cercavila de gegants i grallers, Llibert Fortuny entre d’altres activitats que es poden consultar al web del certamen; firacalella.cat

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics