Malgrat i Blanes celebren la Setmana per la Mobilitat Sostenible i Segura amb una pedalada popular

 

Aquest diumenge a les 10 del matí molts pobles catalans organitzen una pedalada popular i simultània que sota el lema de “Mou-te en la direcció correcta” vol que els ciutadans apreguin a no dependre dels vehicles a l’hora de desplaçar-se.

Entre els pobles participants d’aquesta iniciativa, inclosa dins la celebració de la Setmana per la Mobilitat Sostenible i Segura, hi la Blanes i Malgrat. La pedalada de la Selva sortirà del passeig de Pau Casals a partir de les 10 del matí. D’una banda els nens i nenes podran fer un circuit habilitat, mentre que els més gran faran un circuit urbà que també passarà per camins dels afores de la ciutat.

A Malgrat la sortida de la pedalada es farà des del carrer del Carme, just davant del consistori, també a les 10. El recorrgut de la bicicletada passarà pel pla de grau, la zona de la platja i fins a retornar a l’Ajuntament.

Per completar les activitats de la Setmana per la Mobilitat Sostenible i Segura, Blanes ha preparat un taller d’inspecció de bicicletes a càrrec dels clubs ciclistes de la ciutat.

A Malgrat el proper dissabte dia 29 es farà la tradicional subhasta de bicicletes que es troben en dipòsit de la Policia Local al matí, mentre que a la tarda es farà una passejada urbana sota el nom de “Ratpenats de les mines de Can Palomeres”.

La Setmana per la Mobilitat Sostenible i Segura vol estimular la conscienciació ciutadana per aconseguir un desenvolupament sostenible de les ciutats a partir de l’ús racional dels mitjans de transport amb l’impuls del transport públic i dels vehicles no contaminants.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics