L’amateur suma 9 dels 9 punts possibles a l’arrencada de la lliga

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Els palafollencs són líders a la classificació, ja que ha guanyat els 3 primers partits i a més ho ha fet de forma clara i contundent. La primera víctima va setr el Guixols que va perdre 0 a 8, i després el Racing Blanenc que va perdre per 5 a 0. L’última victòria de l’Amateur palafollenc ha estat aquest cap de setmana a Calonge, on s’han imposat al Catalonia per 0 a 4, amb gols de Yeray, Raul, Manel i Lorenzo.

En aquestes primeres jornades, l’equip entrenat per Josep Matas, ha marcat 17 gols i no n’ha rebut cap. La propera jornada jugaran a casa contra el Vilobí, que encara no ha guanyat cap partit.

El juvenil ha empatat a 3 aquest cap de setmana al Palastadium de PLF a l’estrena oficial de la temporada. Ho ha fet després d’anar guanyant 3 a 1 al minut 60, i veure com en mitja hora el Breda remuntava un partit que semblava guanyat .

Tot i això el PLF s’estrena com a 3r a la classificació ja que només 2 dels 7 equips del grup han aconseguit una victòria a l’estrena de la competició. La propera jornada els juvenils jugaran contra un d’aquests equips guanyadors; l’Arbucienca.

Per la seva banda l’infantil ha descansat en la primera jornada de lliga i la propera setmana jugaran contra el Lloret que aquesta setmana no ha aconseguit guanyar el seu partit.

En futbol Sala en Sta Maria va esgarrapar un punt del primer partit de la temporada. Va ser després d’empatar a 2 contra el Porqueres. El partit s’havia posat de cara dels palafollencs que guanyaven per 2 a 0, però el Porqueres va reaccionar i va aconseguir empatar el partit.

Aquest proper cap de setmana jugaran a Vilassar de Dalt contra l’Athletic Català.

El St. Lluís per la seva part va començar amb mal peu la lliga 2012-2013, després de perdre a la pista del Racing Pineda per 4 a 3. La propera jornada l’equip palafollenc jugarà al Palauet contra el St. Feliu de Guíxols, que encara no ha jugat cap partit oficial.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics