URGENT

Rovira 15a del món i segona espanyola de duatló

Compartiu aquesta història

Aquest dissabte s’han fet a Nancy, França, els campionats del món de Duatló, en els que hi participava l’atleta palafollenca Anna Rovira.

Amb sols un any d’entrenaments a l’alt nivell, Rovira ha acabat 15a en la categoria elit femení, després de completar la prova amb un temps de 2 hores i 41 segons, 8 minuts per sobre que la guanyadora.

A banda, Rovira va ser la segona espanyola millor classificada rera Inma Pereiro, que va entrar a meta un minut abans que Rovira.

La prova consistia a fer 10 km corrents, 40 km en bicicleta i uns últims 5 km de carrera.

La palafollenca, a través de les xarxes socials, ha dedicat aquests bons resultats als seus companys del Team Calella, del qual forma part des que ha començat a entrenar.

L’atleta, que no és professional de l’esport, s’ha convertit en una cara habitual dels podis. Tan és així que amb un any d’entraments ja és la Campiona Catalana de Duatló i 5a d’Espanya.

Ara al seu palmarès hi suma ser la 15a del món.

D’altra banda, també a Nancy, l’espanyol Emilio Martín es va proclamar campió del món de duatló , mentre que el català Albert Moreno ha quedat subcampió de categoria sub23.