Un petit incendi obliga a desallotjar una planta d’un hotel de Malgrat

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Les flames es van originar en una habitació d’un hotel del passeig marítim de Malgrat de Mar i van obligar els Bombers a desallotjar els clients i el personal d’una de les plantes de l’establiment aquest diumenge al matí. El foc, que no ha provocat cap ferit, s’ha localitzat en una habitació de la cinquena planta i ha, segons fonts oficials, només ha afectat a la televisió de l’habitació.

L’incendi ha estat extingit pocs minuts després d’haver-se declarat i les persones desallotjades han pogut tornar a l’interior de l’immoble un cop s’ha ventilat l’habitació i la planta de l’establiment.

Fins al lloc dels fets s’hi han desplaçat quatre dotacions dels Bombers, dues patrulles dels Mossos d’Esquadra, Policia Local i dues ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques. Tot i que les flames no han provocat ferits.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics