URGENT

Un petit incendi obliga a desallotjar una planta d’un hotel de Malgrat

Compartiu aquesta història

 

Les flames es van originar en una habitació d’un hotel del passeig marítim de Malgrat de Mar i van obligar els Bombers a desallotjar els clients i el personal d’una de les plantes de l’establiment aquest diumenge al matí. El foc, que no ha provocat cap ferit, s’ha localitzat en una habitació de la cinquena planta i ha, segons fonts oficials, només ha afectat a la televisió de l’habitació.

L’incendi ha estat extingit pocs minuts després d’haver-se declarat i les persones desallotjades han pogut tornar a l’interior de l’immoble un cop s’ha ventilat l’habitació i la planta de l’establiment.

Fins al lloc dels fets s’hi han desplaçat quatre dotacions dels Bombers, dues patrulles dels Mossos d’Esquadra, Policia Local i dues ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques. Tot i que les flames no han provocat ferits.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics