URGENT

La pluja obliga a suspendre la Fira d’Entitats de Blanes

Compartiu aquesta història

 

La intensa pluja que va començar a caure sobre Blanes al matí de dissabte. Això sumat a les previsions de mal temps durant el cap de setmana va fer decidir a l’orgabintzació de la 6a Fira d’Entitats de la ciutat a convocar una reunió urgent amb les associacions participants per decidir què fer.

Al final les 54 entitats van decidir gairebé per unanimitat que s’ajornés la Fira per aquest proper cap de setmana.

L’alcalde de Blanes, Josep Marigó; la primera tinenta d’alcalde de Benestar i Ciutadania, Lourdes Fàbrega, així com representants del Col•lectiu d’Entitats Cíviques van encapçalar la reunió, conjuntament amb els tècnics del Departament de Participació Ciutadana a la Sala de Plens.

Acabada la reunió, es van penjar cartells als estands, que ja estaven muntats, per informar d’aquesta decisió. Simultàniament, l’Ajuntament de Blanes va iniciar els tràmits necessaris per garantir que la celebració de la Fira d’Entitats el proper cap de setmana sigui factible. En aquest sentit, una de les primeres mesures que es resoldrà serà la reubicació de les parades del mercat que es fa avui dilluns, ja que l’espai del passeig de mar està ocupat pels stands de la Fira.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics