URGENT

Promoció Econòmica prepara sessions d’orientació en competències de treball i un curs de noves tecnologies

Compartiu aquesta història

 

Sota el concepte genèric de Construeix, l’Àrea de Promoció Econòmica, en col•laboració amb el Consell Comarcal, proposa impartir un programa formatiu de 4 sessions dirigit a aquelles persones que vulguin conèixer quines les seves competències professionals.

És a dir saber quina feina s’adequa més a les possibilitats i habilitats reals de cadascú segons la feina desitjada.

El curs també permetrà obtenir recursos i eines per a la recerca de feina o permetrà aprendre a corregir allò que no permet assolir els objectius laborals.

Ho explica Olga Jiménez, tècnica d’ocupació de l’Ajuntament.

En aquest curs hi pot participar tothom que estan en situació d’atur i vulgui definir el seu projecte professional i apropar-se al món laboral, prenent com a base les pròpies competències professionals.

D’altra banda, la mateixa area està preparant un curs de formació de 20 hores que permet obtenir el Certificat que acredita les competències bàsiques en informàtica que emet la Generalitat i possibilita acreditar un nivell de competències en TIC davant de qualsevol empresa.

El certificat acreditatiu de competència digital deixa constància dels coneixements, habilitats i actituds en l’àmbit de les tecnologies de la informació i la comunicació.

Els interessats han de fer una prova de nivell i depepnent d’això se’ls dirigirà directament a fer la prova TIC o bé al curs de 20 hores, com explica la mateixa Olga Jimenez.

El certificat permet a qualsevol persona de més de 16 anys demostrar les seves competències TIC mitjançant una prova per ordinador. Tan la prova com l’obtenció del certificat són telemàtics.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics