Cap de setmana de Sardanes a Malgrat

 

Demà dissabte i diumenge es fa a Malgrat el 38è Aplec de la Sardana, que comptarà 4 cobles participants.

Dissabte al vespre es farà la revetlla de l’Aplec, amb un concert al Centre Cultural a càrrec de la Cobla Jovenívola de Sabadell. El gruix de l’Aplec, però, arribarà diumenge al Parc Francesc Macià, on faran la seva audició les 4 cobles que hi prenen part. Són la Montgrins, Jovenívola de Sabadell, Principal del Llobregat i Ciutat de Girona, que al matí oferiran sardanes dedicades als diferents pobles de l’Alt Maresme, entre ells PLF. En concret la sardana corresponent a la nostra vila serà Maria de Palafolls, dedicada a la col•laboradora de RP, Maria Fenoll.

Diumenge, a més, es farà un dinar popular al mateix parc al preu de 12€.

Els organitzadors a més han previst un servei de transport entre el centre de Malgrat i el Parc de Francesc Macià per garantir la presència de públic al tradicional aplec malgratenc

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics