Malgrat condemna la manca d’inversions a la N-ll a Girona

 

Tots els partits polítics, excepte el PP, van donar suport ahir al vespre a la moció presentada per ERC al ple de Malgrat, amb que es volia expressar la disconformitat i el rebuig del consistori per la decisió del Ministeri de Foment de no desdoblar la N-II entre Tordera i Maçanet de la Selva.

La moció aprovada destaca que la via és una de les que té més sinistralitat de Catalunya i recorda que la manca d’inversions manté aturades les obres de desdoblament en diferents trams cosa que augmenta la perillositat de la via.

L’acord de ple també explicita que l’Ajuntament de Malgrat es sumarà a les mobilitzacions i accions que organitzin els Ajuntaments afectats per aquest no desdoblament, i no descarten d’organitzar algunes accions de protesta des del propi consistori malgratenc.

Va ser en aquest punt en el que el PP de Malgrat va discrepar de la moció. La seva portaveu Ana Vega, assegurava que tot i estar conforme amb gran part de la reivindicació de la moció no compartia el fet de donar suport a les possibles protestes.

L’acord de ple s’alçarà a la resta d’administracions supramunicipals i al propi Ministeri de Foment.

L’estat va anunciar que no desdoblaria el tram previst entre Tordera i Maçanet i que finalment també deixa al calaix el projecte al tram nord de la carretera.

D’aquesta manera la carretera N-ll a Girona només estarà desdoblat entre Maçanet (on enllaça amb la AP7) i Girona.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics