URGENT

L’amateur de futbol suma la 5a victòria consecutiva i encara no ha perdut cap punt

Compartiu aquesta història

 

Bona jornada pels principals equips de futbol de la nostra localitat. L’amateur continua imparable en aquesta arrencada de lliga i ha sumat 15 de 15 punts possibles. L’última victòria, aquest cap de setmana al camp del Cassà per 0 a 2, amb gols de Carrasco i de Svetomir.

L’amateur és líder en solitari de la classificació i aquesta propera jornada jugarà al municipal de PLF contra el Maçanet de la Selva, que és 6a a la taula amb 8 punts.

El juvenil de PLF és el que ha aconseguit una victòria més solvent aquesta jornada, després d’imposar-se per 9 a 0 al Riells i Viabrea amb 3 gols de Kilian, 2 de Garcia i 1 gol de Raul, Gerard, Joan i Victor.

Aquest resultat no ha estat un cas aïllat a la categoria, ja que fins a 3 partits han acabat amb un 9 a 0 aquesta última jornada.

El PLF jugarà aquest proper cap de setmana contra el Tossa, que és el líder de la taula.

L’Infantil va començar perdent al camp del Tordera, però els palafollencs van saber remuntar l’1 a 0 amb el que començava el partit. Al final el partit va acabar 1 a 3, amb 2 gols de Monterrubio i 1 de Noel.

L’equip és ara 7a la taula i la propera jornada jugarà a casa contra l’Olímpic Malgrat, 3s classificats empatat a punts amb el lider.

 

En futbol sala els resultats no són tan positius. D’entrada el Sta. Maria va empatar a 3 contra l’Iniciativa Verds. Els palafollencs sempre van dur la iniciativa al marcador, però els blanencs no van deixar que el Sta. Maria s’escapés. Els de casa són 13s a la lliga amb 2 punts i la setmana q ve juguen contra l’Aiguafreda, que són 5s.

El St. lluís han tornat a perdre aquesta setmana a la pista de l’Alella per 4 a 1. Aquest nou mal resultat els condemna una setmana més a la cua de la taula sense cap punt. La propera jornada jugaran al Palauet contra el Pradenc, 6s classificats

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics